Items where Author is "Alfiyah, Indarwati"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Alfiyah, Indarwati (2017) KORELASI ANTAWISIPUN KAREMENAN MAOS GEGURITAN, KAWASISAN NGGINAKAKEN TETEMBUNGAN BASA JAWI KALIYAN KAPRIGELAN NYERAT GEGURITAN ING KELAS IX SMP NEGERI 1 MOJOTENGAH WONOSOBO TAHUN PELAJARAN 2015/2016. Masters thesis, Universitas Widya Dharma.

This list was generated on Tue May 24 18:47:53 2022 WIB.